Dan Frana Mihaljevića

Zagreb, 12.12.2015.

Poštovane kolegice i kolege,
Hrvatsko društvo za infektivne bolesti HLZ-a i Klinika za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ i ove godine, 12.12.2015. organiziraju Mihaljevićev dan u spomen na Prof. Mihaljevića, utemeljitelja moderne infektologije u Hrvatskoj.
Cilj skupa je prikazati dostignuća hrvatske infektologije u 2015. godini kroz prikaze najvažnijih publikacija i predavanja na značajnim svjetskim skupovima.
Želja nam je da svi infektolozi znaju u kojem smjeru ide znanstveni i stručni rad u Hrvatskoj te da vrijedni i važni radovi ne prođu nezapaženo i neprepoznato u vlastitoj sredini.
Nadamo se da ćemo potaknuti šire uključivanje u znanstveni rad i manje odjele te entuzijazam u mlađih kolega, a u starijih želju da im pruže potporu. Stvaranje zajedničkih baza bolesnika prema interesnim grupama preduvjet je za nastanak vrijednih publikacija.
Zbog toga vas pozivamo da nam se pridružite u „Dvorani Fališevac“ Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Maihaljević“ kako bismo razvijali znanstveno i stručno zajedništvo.
S poštovanjem,
Organizacijski odbor


Program.pdf


Kontakt informacije i prijave: 

Prijave za simpozij, uz naznaku JMBG-a radi on-line upisa bodova u bazu Hrvatske liječničke komore, poslati na e-mail ili telefonom na:

Lana Mataić, administrativna tajnica Hrvatskog društva za infektivne bolesti HLZ-a
E-mail: mataiclana@gmail.com
Tel: 098 404 262